تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است

امکان تغییر ساعت مدارس در ماه مباک رمضان فراهم شد

امکان تغییر ساعت مدارس در ماه مباک رمضان فراهم شد آموزش و پرورش درباره ساعت آغاز به کار مدارس در رمضان در اطلاعیه ای اعلام کرد:مدیران مدارس می‌توانند به اقتضای شرایط نسبت به شروع ساعت کار مدرسه با یک ساعت تأخیر اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت آموزش و پرورش در خصوص اجرای آموزش در ایام ماه مبارک رمضان و توصیه‌های مدیریتی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 

در این اطلاعیه آمده است: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان در دهه آخر اسفند ماه سال جاری و تقارن آن با آغاز بهار طبیعت و تعطیلات نوروز و با عنایت به ضرورت رعایت حال دانش آموزان روزه دار و بهره‌مندی بیشتر معنوی در این ماه پر خیر و برکت بویژه در ساعات فعالیت مدارس، ضرورت می‌داند به مدیران ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق و مدارس مواردی را توصیه کند.

 

شایسته است مدیران با استفاده از ظرفیت مشورت و مشارکت شورای معلمان و انجمن اولیا و مربیان و با تصویب شورای مدرسه، نسبت به هماهنگی و اجرای هرچه مطلوب‌تر تصمیمات اتخاذ شده، در این ایام اقدام کنند.

 

با توجه به شرایط جسمانی دانش آموزان روزه دار و ضرورت زمینه‌سازی برای استفاده مطلوب از برکات عبادی و معنوی این ماه، شایسته است طی مصوبه شورای مدرسه، معلمان از اجرای هرگونه آزمون مؤثر در ارزشیابی تحصیلی و کلاسی دانش آموزان در این ماه مبارک خودداری کنند.

 

ارائه تکالیف و کار در منزل به دانش آموزان را محدود و درس تربیت بدنی، با ورزش‌های سبک اجرا شود.

 

مدیران مدارس می‌توانند به اقتضای شرایط (اوقات شرعی، موقعیت جغرافیایی، نوع مدرسه و…) با توجه به نظرات معلمان، دانش آموزان و اولیای ایشان، ضمن اجرای کامل برنامه درسی و رعایت ساعات مصوب آموزشی هر دوره، نسبت به شروع ساعت کار مدرسه با یک ساعت تأخیر اقدام کنند.

 

برگزاری برنامه‌های مذهبی، تربیتی و امیدآفرین با مشارکت معلمان، دانش آموزان و اولیا نظیر اجرای نمازهای جماعت در مدرسه، برگزاری مراسم ادعیه و سخنرانی بویژه مراسم شب‌های قدر و احیا و سایر برنامه‌های فرهنگی و تربیتی از جمله نکات مورد نظر است که برنامه ریزی و اجرای آن به مدیران نیز تاکید می‌شود.

 

امید است برنامه‌های پیش بینی شده شورای مدرسه برای این ماه، بگونه‌ای تنظیم و اجرا شود که ضمن تشویق اعتقادی دانش آموزان به روزه داری و تشویق آنان به حفظ و رعایت شئونات دینی و مذهبی، زمینه‌های توسعه و درک فرهنگ اسلامی و حب نبی مکرم اسلام حضرت محمد (ص) و ائمه اطهار (ع) و دستورات ایشان را بیش از پیش در میان معلمان و دانش آموزان فراهم کنند و به یقین نقش مدیران مدارس در تحقق این امر مهم، بسیار اساسی و مؤثر است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار